et einde van de eeuwige stevige esthetiek en

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 634
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

et einde van de eeuwige stevige esthetiek en

Postby caicai2017 » Wed Sep 11, 2019 2:01 am

een schreeuwende halfvolley van Ronaldo opende de zomerscore van Brazili? en kondigde de komst aan van Nike's provocateur van een voetbalschoen, de Mercurial.
Door de traditionele materialen te combineren en te bouwen, werd de schoen gevormd voor de toekomstige sterren van www.mmreinigung.de het voetbal, zoals Ronaldo, die met een voorheen onvoorstelbare flair Nike Air Max 90 Donne speelde. Met snelheid en kracht hebben deze spelers aanvallende posities opnieuw Adidas Superstar Womens uitgevonden en een nieuw perspectief op voetbalstijl gebracht.
Ronaldo's opvallende blauw-en-gele Mercurial daagde ook concepties van cool op het veld uit, startte een nieuw potentieel voor voetbal crossover en bracht een nu 20-jarige erfenis van een nauwere verbinding tussen veld en straat in gang.
Natuurlijk zijn er antecedenten in deze lijn. Het robuuste indoorprogramma van Nike, dat begon met een prototype uit 1975 en tot de jaren '80 volgde, realiseerde verschillende memorabele silhouetten, waaronder de Sweeper (1982), de Hotspur TR (1985) en Attack Speed ??Air TR (1989). In het volgende decennium werd technische ambitie aangewakkerd met de stijgende ambitie. Schoenen zoals Nike Air Huarache Damen de Genoa TR (1990), Air Firenza TR (1992) en Nike Europa TR (1994) gaven de Nike Air Max 95 Femme potentie aan de era keynote voetbalschoenen, terwijl de Air Rio TR (1997), met Nike Air Max 95 Damen zijn onmiskenbare poppen van kleur en tandvlees. zool, heeft de performance-to-style schaal nog verder verschoven.
Toch was het de introductie van de Air Italia en Air Santos in 1997 die echt een nieuw type schoen realiseerde: deels voetbaltrainer, deels hardloper. De Italia, met zijn kenmerkende ballistische nylon versterkte teen en hiel, en de Santos, die een vergelijkbare esthetiek op de middenvoet heeft als de Air Max Humara Terra, passen beide netjes in het einde van de eeuwige stevige esthetiek en samen gelegd grondwerk voor een Mercurial duw in sneaker cultuur.
Beginnend met de Air Zoom Mercurial Trainer van 1998, hebben silhouetten afgeleid van iteraties van de laars de Nike Air Force 1 Mujer interesse en prikkelende verzamelaars gestimuleerd. Nike-iconen, vari?rend www.precislovani.cz van de Air Force 1 tot de Air Max 1, hebben ook regelmatig hulde gebracht aan de Nike Air Max 90 Femme Rose Mercurial-lijn. En in recentere jaren met de Free Mercurial Flyknit is de laars volledig verschoven wat mensen van een sneaker upper verwachten. De hybride trainer / hardloper (of voetbalconditioningschoen) ontmoette bij deze een prestatiegericht. De airbag bij de hiel en TPU-spikes op het bovendeel definieerden de esthetiek, die, indien beschikbaar vandaag, de Air Max Mercurial misschien stevig in de rage van de papa-schoen laat vallen. Met een kleurenschema geleend van de laarzen van Cristiano Ronaldo, deze kleine- dubbelzijdige schoen droeg een zwaar stijlquoti?nt dat het een ondergronds straatpictogram heeft gehouden. Kob Bryants liefde voor voetbal, bevorderd terwijl hij Nike Air Max 90 Dámské in Itali? woonde, werd gemaakt materiaal met de eerste Mambacurial colorway Nike Air Max 90 Womens Pink van zijn KOBE-kenmerkende lijn. Met aanwijzingen van de Nike Mercurial Vapor IX, startte Nike Air VaporMax Mujer de schoen een nu jaarlijkse verbinding en bewees cross-sport fusie benen te hebben. Gebaseerd op Mark Parker, de HTM Nike Free Flyknit Mercurial SP, putte uit de Mercurial ontwerpethos om een ??all- te leveren- nieuw silhouet dat aanvankelijk de traditie omdraaide en vervolgens de blauwdruk werd voor een generatie casual schoenen.

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests