d en slaagde erin om met een eerste pl

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 634
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

d en slaagde erin om met een eerste pl

Postby caicai2017 » Wed Sep 11, 2019 1:51 am

Vooruitlopend op het toernooi van deze zomer, heeft Nigeria zich ontwikkeld tot een favoriet van fans vanwege zijn swagger, speelstijl en gedurfde National Team-collectie.Een nieuwe, op Naija ge?nspireerde Mercurial 360, beschikbaar in groene en zwarte kleuren op NIKEiD, vergroot de collectie, die is beschikbaar vanaf 1 juni. Voetbal staat deze zomer centraal en Nike-spelers uit elk land vullen hun nationale teamkleuren aan met witte laarzen. Het schone witte bovenwerk heeft een matte parelmoerhuid en metallic koele grijze Swooshes. De laarzen hebben ook premium plaatafwerkingen Nike Air Force 1 Damin de volgende tinten: Total Orange (Mercurial 360), Volt (Hypervenom), Bright Crimson (Magista) en Blue Hero (Tiempo)Adidas NMD Dames . Elke hielteller bevat een driehoek met 32 ??lijnen, een lijn voor elk land in het toernooi. Spelers hebben de optie om die driehoek te vullen met een afbeelding die de vlag van hun land weergeeft in een weergave van nationale trots.Nike Air Max 95 Dames In september 2017 vocht Eliud Kipchoge, die de snelste marathon ooit liep, in de loop van 26,2 mijl zware regen en 99 procent luchtvochtigheid en slaagde erin om met een eerste plaats te finishen. Hoewel serieus inspirerend, was zijn optreden niet genoeg om het wereldrecord te behalen waar hij op hoopte.
Nadat Nike-ontwerpers Kipchoge hadden gesproken over de impact die natte omstandigheden hadden op zijn prestaties, leerden ze dat zijn schoenen (de Nike Zoom Vaporfly Elite die hij voor sarahburnell.co.ukhet eerst beroemd maakte tijdens de poging van Nike om te breken 2) water absorbeerden. En dat water kon niet verdampen, Nike Air Max 90 Womens Pinkdus het voegde gewicht toe. Dit was duidelijk iets dat zowel de ontwerpers als Kipchoge in toekomstige races niet wilden laten gebeuren.
Omdat Kipchoge het gevoel had dat de schoen anders "perfect ... echt perfect" was, en het feit dat de Nike Vaporfly Elite en Nike Vaporfly 4% de meest dominante schoenen werden op het marathoncircuit Nike Air Huarache Mujer van 2017, besloten ontwerpers de tooling te behouden en zich te concentreren op het ontwikkelen van een oplossing in de vorm van een bijgewerkte upper. De ontwerpers kwamen terug op een nieuwe toepassing van een performance-geprint 3D-bovenwerk waarmee ze hadden ge?xperimenteerd. Ze bedachten het Nike Flyprint en lieten het zien aan Kipchoge.
Het proces van het expliciet oplossen van de behoeften van Kipchoge begon begin 2018 serieus. Ontwerpers begonnen een rapid-fire prototyping-fase (waar ze duizenden www.precislovani.cz hogere mogelijkheden doormaakten voordat ze op verschillende varianten voor elk prototype en geselecteerde versie "D" drukten om te proberen). Kipchoge's reactie op de eerste rennen in die schoen: Kipchoge zal zijn volgende marathon racen op 22 april in Londen met zijn Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprint. Dat weekend zal een beperkt aantal schoenen in Londen worden verkocht via de Nike App.
De kits staan ??morgen op het veld wanneer de Super Eagles, die zich voorbereiden op Rusland, het opnemen tegen Engeland. De nieuwste film van Nike, Nike Air Max 95 Womens The Ball Makes Us More, viert de speciale relatie tussen FC Barcelona - het kloppende hart van de stad en een Nike-partner sinds '98 - en zijn supporters. De legendarische cultuur rond de club raakt wereldwijd een snaar. De Braziliaan Philippe Coutinho, die in januari bij Barca kwam, heeft "de club Nike Air Max 270 Womens en de manier waarop het team lange tijd speelt bewonderd." Nederlandse aanvaller Lieke Martens, lid van FC Barcelona FemeníNike Air Max 270 Dam en de regerende FIFA-vrouwenspeler van het jaar, merkt op: " de passie voor de club in de stad is iets waarvan je je meteen bewust bent. ”

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 39 guests