ike Tech Challenge II Cleat een knip

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 430
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

ike Tech Challenge II Cleat een knip

Postby caicai2017 » Tue Sep 11, 2018 3:14 am

Nike React Element 87, een van de meer uitdagende nieuwe sneakers van het jaar, zal in twee kleuren worden uitgebracht, exclusief in Azi?, Latijns-Amerika, Groot-China en Europa. Het geroezemoes achter deze technische hardloopschoenen / casual schoenen is enorm geweest, aangezien het model zelf als eerste werd getoond in verschillende onstuimige kleurenbanen als onderdeel van Jun Takahashi's Undercover-showbaan, maar dat neemt niet weg de hype rond de twee "GR" -versies die zijn ingesteld morgen wereldwijd laten vallen. Nike Air Presto Womens Geen zorgen, Amerikanen - de Amerikaanse release is Adidas Superstar Womens bevestigd voor 13 juli, maar hier is een lijst met winkels die zowel de Sail als de Black-versie overal elders laten vallen. Nike viert de terugkeer van Serena Williams naar Parijse klei met deze speciale editie Nike Blazer. De schoen heeft het SW-logo van Serena op de veters en de tongnok, evenals een leren bovenwerk met textuuraccenten.
Beperkte hoeveelheden van de Nike Blazer Mid SW zullen vanaf 24 mei verkrijgbaar zijn in Europa in een speciale pop-upwinkel in Parijs en geselecteerde winkeliers evenals in Noord-Amerika via SNKRS. De eerste in een seizoenreeks van pregame-schoenplaten voor Odell Beckham Jr ter ere van legendarische Nike-atleten die hem inspireren, is de Nike Tech Challenge II Cleat een knipoog naar de geweldige Nike Air Presto Damen Andre Agassi.
De elektrische speelstijl van Beckham Nike Air Max 90 Mujer Rosa Jr. vormt een aanvulling op de rode, cleane versie van Adidas NMD Femme het Nike Tech Challenge II-silhouet. De schoen bevat andere details die een zelfverzekerde esthetiek uitdrukken, zoals het denimmateriaal (Agassi stond bekend om het dragen van gewassen denim shorts tijdens het spelen in New York City) en een OBJ-titel met Nike Swoosh op de tong.
De Nike Tech Challenge II Cleat verschijnt tijdens de pregame van de thuiswedstrijd van de New York Giants op 9 september tegen de Jacksonville Jaguars. Nadat hij Engeland naar een halve finale-wedstrijd in Rusland heeft geleid en zichzelf heeft onderscheiden als de beste doelpuntenmaker in het toernooi, zal Nike Harry Kane eren met een speciale gouden Hypervenom 3-boot.
Een tonale St. George's Cross-vlag verschijnt op de premium gouden laars, samen Nike Air Max 2017 Femme met de badge van het Engelse nationale team. Gedrukt Nike Air Max 90 Femme Fleur op zijn wreef zijn symbolische woorden, zoals 'Leeuw' en 'Leider', die kort en bondig Kane's opkomst van zijn eerste club, Ridgeway Rovers, beschrijven.
"Vanaf onze grond hier kun je zien hoe de kranen gaan werken bij Tottenham Hotspur in het nieuwe stadion", zegt Ian Marshall, voorzitter van Ridgeway Rovers. "Van hier tot Spurs, en doen wat hij deed op het WK, het is inspirerend en we kunnen niet trotser zijn [van hem]."
Kane zal de schoen dragen tijdens zijn internationale terugkeer in september, wanneer Engeland tegenover Spanje staat. Voor de derde van zijn Nike Air Max-samenwerking, de Nike Air Max SK Air, brengt Skepta een eerbetoon aan de rol van New York in zijn carrière als kunstenaar en rapper.
Na de release van de breakout single "That's Not Me" op 8 juni 2014, werd Adidas Gazelle Femme New York City een cruciaal startpunt in Skepta's poging Nike Air Max 270 Womens om het grime-muziekgenre van het lokale Londense geluid naar Adidas Superstar Mujer een mondiaal fenomeen voort te stuwen. De Nike Air Max Deluxe SK kapselt zijn relatie met de stad in - waar hij met open armen wordt omarmd door fans, vrienden en familie - en dient als een herinnerin

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests