ten kijken waar onze post te k

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 430
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

ten kijken waar onze post te k

Postby caicai2017 » Tue Aug 07, 2018 2:43 am

Het wordt warm voor fans van de Nike Air Max 1 deze Adidas Stan Smith Damen zomer, omdat de geliefde 'Curry'-colorway voor het eerst sinds de oorspronkelijke release in 2003 terugkeert.
Na 15 jaar is de Air Max 1 "Curry" een felbegeerde Air Max 1 geworden, geprezen als een van de beste releases van de iconische hardloopschoen uit 1987 van de retros van de vroege tot midden 2000s. Nu hoeven verzamelaars niet op zoek te gaan naar en te betalen voor een zeldzaam vintage paar, dat overal voor gaat van $ 400 tot $ 1.000 op de Nike Air Max Command Dames wederverkoopmarkt.
Nike serveert op 10 mei een verse partij pittige Air Max 1, en nu zijn er zelfs nog twee andere "smaken" om uit te kiezen. Langs de klassieke www.ramonurbanolibros.esgeeloranje "Curry" -kleurenroute krijgt de Air Max 1 nieuwe " Green Curry "en" Red Curry "ziet eruit. Net als het origineel hebben de twee nieuwe kleuren elk een combinatie van mesh, nubuck en suede voor hun constructie om de gele Adidas Superstar Mens editie perfect aan te vullen.
Maar Nike's nieuwe menu met curry-thema Air Max 1-releases is nog niet compleet. De originele "Curry" colorway zal ook worden uitgebracht in een pint-sized editie Nike Air Presto Damen voor peuters, zodat zelfs de jongste Air Max-fans kunnen meedoen met de leukste sneaker release van deze zomer. De Nike Air Max 1 "Curry Pack" releases donderdag 10 mei via Nike SNKRS en bij geselecteerde retailers over de hele wereld. Volwassen maten hebben een prijs van $ 150, terwijl de peuterversie $Nike Air Presto Womens 50 is. Deze is in grijs / zwart en rood / zwart, maar deze nieuwe zijn iets meer stijlvol gedempt, in wolvengrijs en wit.
De kenmerkende olifantenprint van Jordan Brand is terug, net als drop-in sokliners, flexibele buitenzolen, TPU-hakhouders en Zarma Tour-schoenplaatjes voor comfort en prestaties. En er is altijd de originele versie hierboven.
Koop Nike Air Force 1 Femme deze op Nike.com en selecteer verkopers wanneer ze op 4 juni worden uitgebracht. Nike moet nog prijsgeven onthullen Onbreek Drew's opkomst van sterrenstatus staat op het punt een Nike Air Max 90 Femme Grise kantelmoment te bereiken, door middel van zijn allereerste langspeelfilm die is ingesteld om theaters te raken op 29 juni. Ter ere van die prestatie zal Nike een Kyrie 4 vrijgeven voor de senior hooper die jonge bloedlui er altijd aan zal herinneren niet te bereiken. Het eenvoudige kleurenschema dat voor het eerst met de Kyrie 1 debuteerde, wordt benadrukt door een krachtige Nike Swoosh en een kleurig Adidas ZX 750 Womens gespikkelde Nike Air Max 95 Femme tussenzool die bovenop de altijd populaire buitenzool met gombodem zit. De grootste fans van Uncle Drew, of iedereen die op zoek is naar een nieuwe sneaker om in te hozen, zou eens moeten kijken waar onze post te koop is voor een hele reeks Nike Air Presto Mujer winkels die deze Kyrie 4 "Uncle Drew" laten vallen. Volledige grootte van het gezin zal beschikbaar zijn bij geselecteerde retailers

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests