buitenzool die lichter, flexibeler is en een sla

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 596
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

buitenzool die lichter, flexibeler is en een sla

Postby caicai2017 » Tue Apr 09, 2019 5:55 am

n viering van Air Max Day komen twee van de meest iconische silhouetten van Tinker Hatfield samen in de op Air Max 1 ge?nspireerde Air Jordan III Tinker. Het maakt gebruik van Nike Air Vapormax Womens hetzelfde universitaire rode en witte kleurenschema als de OG AM1 en wordt geleverd met verwisselbare Swooshes en Nike Air-branding. De Air Jordan III Tinker "Air Max I" releases wereldwijd op 30 maart. Nike Air Max 270 Mujer Ten eerste onthuld in Shox-technologie in 2000 is een van de meest gedurfde ontwerp vocabulaires in Nike Air Max 90 Mujer alle schoeisel. De mechanische demping - een idee dat voor het eerst werd geboren in 1984 - biedt een duurzame veerkracht voor impactbescherming. De esthetiek is echter pure provocatie.
De Shox Total, die debuteerde in 2003, is een futuristische Nike Air Max 95 Femme kijk op het mechanische ontwerp. Dit jaar markeert het 10-jarig jubileum van Stefan Janoski's kenmerkende schoen met Nike SB, de Zoom Stefan Janoski. Op 1 april lanceert Nike SB de eerste van vele nieuwe stijlen en silhouetten van de Stefan Janoski Remastered (RM), die in reguliere, mid-, slip- Nike Air Max 270 Mujer en AC-modellen arriveert. Alle functies zijn voorzien van een buitenzool die lichter, flexibeler is en een slankere teenendoos heeft, naast andere updates.
"Bij het cre?ren van zijn schoen, wilde Stefan Adidas NMD Mujer het meest minimaal ontworpen schoeisel dat mogelijk is voor maximale prestaties en boardfeel, waarbij elk deel van de schoen minutieus werd onderzocht," zegt James Arizumi, de originele ontwerper van de schoen. "Dat geldt ook voor de geremasterde versie."
De Zoom Stefan Janoski RM wordt gelanceerd op 1 april op nike.com en op wereldwijde Nike Air Max 90 Womens speciale skatewinkels.2019 - De exclusief voor dames Jordan Air Latitude 720 gaat verder met de silhouetten van het Jordan Brand Flight Utility. Het is voorzien van een bovenwerk van textiel met bootconstructie, riemen ge?nspireerd op de Air Jordan VIII en een luchtzool met meer dan 70% gerecycled Nike Air Max 1 Femme productieafval.2019 - Deze zomer zullen de iconische vleugels van Nike, de godin van de overwinning, op het voetbal verschijnen pitches over de hele wereld op Nike's Victory Pack.
Elke boot in het pakket - Nike Air Max 90 Womens Pink de Mercurial, PhantomVSN, PhantomVNM en Tiempo - heeft een met de hand geschetst vleugelpatroon met scherpe geometrische hoeken, metaforisch bedoeld voor veelzijdige spelers. De Armory Blue-tint van de laarzen is ge?nspireerd op het prismatische licht dat door de glazen en ijzeren piramide van het Louvre in Parijs gaat (thuisbasis Nike Air Huarache Womens van het iconische Nike-beeldhouwwerk). De Hyper Crimson-accenten brengen een vrolijk randje rondom de Swoosh-omtrek, waardoor een koperen vlek ontstaat die flitst wanneer de laars door het licht beweegt.
Een klein lipje op de tong van elke laars is voorzien van het klassieke Nike Futura-logo en Nike Air Max 97 Womens de woorden "THE GODDESS OF VICTORY." De enige platen presenteren een subtiel iriserend effect, dat doet denken aan beelden als ze ouder worden.
De laarzen zullen tijdens de laatste wedstrijd van het Europees kampioenschap dames op het veld debuteren en zullen deze zomer in heel Frankrijk worden gedragen tijdens het belangrijkste damesvoetbaltoernooi voor dames.

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 38 guests