tructieontwerp als het ori

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 596
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

tructieontwerp als het ori

Postby caicai2017 » Tue Mar 26, 2019 1:44 am

Bij het cre?ren van zijn schoen, wilde Stefan het meest minimaal ontworpen schoeisel dat mogelijk is voor maximale prestaties en boardfeel, waarbij elk deel van Nike Air Max 90 Damen Pink de schoen minutieus werd onderzocht, "zegt James Arizumi, de originele ontwerper van de Nike Air Max 90 Womens Pink schoen. "Dat geldt ook voor de geremasterde versie."
De Zoom Stefan Janoski RM wordt gelanceerd Nike Air Max 2017 Femme op 1 april op nike.com en op wereldwijde speciale skatewinkels.2019 - De Nike Total 90 Laser viert de opmerkelijke erfenis van een Nike Football-klassieker en komt terug in een beperkte speciale editie.
Bekend als de laarzen voor ultieme nauwkeurigheid en krachtig fotograferen, brengt de Nike T90 de unieke precisieringen terug op het bovenste schild, versierd met het cijfer 90 en vergezeld van de woorden Power - Swerve - Precision, waarmee een platform wordt gecre?erd dat de balrot controleert en optimaliseert een solide schot.
De schoen heeft hetzelfde bovenmateriaal en constructieontwerp als het originele model, ge?ntroduceerd in 2007, inclusief Nike M2k Tekno Hombre een excentrisch vetersysteem voor een superieur balgevoel. De iconische skeletvoetafbeelding Nike M2k Tekno Homme wordt weergegeven op de zoolplaat en verwerkt in een modern voetonderstel voor lichtere en dynamischere prestaties. De schoen herstelt de Zoom Air-eenheid met hak, opnieuw ontworpen in de onderkant van de inlegzool, voor een responsief dempingsgevoel.
Deze speciale editie is voorzien van de originele Zest colorway en een rode totaal negentig signage op de hiel en aan de buitenkant van de voorkant.2019 - Nike Free footwear laat de voeten flex, spreiden en bewegen zoals ze willen. De Nike Free Running Collection 2019, die is gebouwd op een meer anatomisch gevormde leest dan traditionele hardloopmodellen, introduceert nieuwe elementen die een meer op blote Nike Air Max Tn Femme voeten gelijkend gevoel mogelijk maken dan eerdere versies.
Omdat Nike Free bedoeld Nike Air Huarache Femme is voor runs met een lagere kilometerstand, is de schuimdemping in de nieuwe Nike Free-tussenzolen Nike Air Max 270 Mujer steviger (dichter bij dat van het oorspronkelijke model uit 2004 om een ??meer op blote voeten gelijkend gevoel onder de voeten te bevorderen), vlakker en lager op de grond, wat oplevert een betere verbinding en meer natuurlijk bewegingsbereik dan voorheen. De tussenzool is nu voorzien van lamellen langs de boven- en onderkant om dorsi en plantairflexie te vergroten. Op basis van datamapping worden verschillende diepten in de lamellen geplaatst waar de voet van nature wil buigen en strekken om het bewegingsgevoel te verbeteren en om meer natuurlijke voetbewegingen mogelijk te maken.
De Nike Free RN 5.0 (die als eerste wordt getoond) is 26 procent Nike Air Max 90 Womens Blue flexibeler en 2 mm lager op de grond terwijl de Nike Free RN Flyknit 3.0 (die als tweede Nike Roshe Run Womens wordt getoond) 1 mm lager op de grond staat dan de 2018-modellen.
Het minimale bovenwerk, Nike Air Max 270 Womens een dun stretch mesh met een minimaal vetersysteem voor de 5.0 en een Nike Flyknit zonder kant met een secundaire lock-down overlay voor de 3.0, zijn ontworpen om het natuurlijke, tweede huidaspect van de schoenen te verbeteren. Er is een knipoog naar de grondige wetenschap achter de originele schoenen in de algehele esthetiek, met enkele van de ontwerplijnen die bijvoorbeeld afkomstig zijn van de natuurlijke vorm van de voet). De kleinere Swoosh symboliseert de lagere kilometrage van de schoen

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 26 guests