ullen krijgen vanwege de coolheidsf

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 604
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

ullen krijgen vanwege de coolheidsf

Postby caicai2017 » Wed Feb 13, 2019 2:18 am

Nike's basketbalschoen met de nieuwste prestaties, van concept tot realiteit, duurde ongeveer drie jaar om samen te stellen.Of 30 jaar, afhankelijk van hoe je meetelt.
De Nike Adapt BB - een zelf-vetersluitende Adidas NMD Mujer slimme schoen die bestuurd kan worden door een smartphone - wordt zondag vrijgegeven aan het publiek, een datum die toevallig samenvalt met de NBA All-Star Game in Charlotte. Het heeft een motor ingebed in de schoen, een flinke $ 350 prijskaartje en dragers moeten ze elke paar weken wat tijd geven op een draadloos oplaadstation.
Maar Nike benadrukt ook dat dit www.clairerooney.co.uk niet alleen een gadget of een gizmo voor de voeten is, iets dat techneuten en sneakerheads zullen krijgen vanwege de coolheidsfactor. Het werd ook gemaakt met de baller - sommige van 's werelds beste ballers, om precies te www.jsaranjuez.es zijn - in gedachten. Zelfs met de technische kenmerken, weegt het ongeveer net zo veel als een meer conventionele high-end basketbalschoen doet.
"Het schoeisel onderdeel van het ontwerp, het is bedoeld en het is ontworpen in dezelfde geest als onze best www.denisbensimon.fr presterende basketbalproducten," zei Jordan Rice, onderdeel van Nike's slimme systeemteam dat de Adapt heeft laten gebeuren. "Dus hoger vermogen, hoog leven."
Een klein aantal NBA-spelers zit al in de Adapt, waaronder Boston's Jayson Tatum, Dallas-rookie Luka Doncic, de Los Angeles Lakers 'Kyle Kuzma en New York's Frank Ntilikina. Sommige toekomstige NBA-spelers zijn Nike Air Max 95 Mujer er ook aan blootgesteld; het Duke herenbasketbalteam heeft hen een proefrit gegeven.
"Het is een sneaker, het is een goede schoen," zei Duke opvallend Cam Reddish. "Ik heb het niet genoeg gebroken om in een game te dragen, maar het is een fenomenale sneaker."
Rice zei dat het bijna drie jaar duurde om vanaf het concept Nike Air Vapormax Womens van de Adapt te gaan van de eerste tekening naar de eerste game, hoewel anderen beweren dat het idee helemaal teruggaat tot 1989. De zelfvetersluiting was Nike Air Vapormax Mujer iets dat Nike ontwikkelde in opdracht van mensen die futuristische accenten willen toevoegen aan 'Back to the Future Part II', 30 jaar geleden uitgegeven. In de film trekt het personage van Michael J. Fox, Marty McFly, een paar grijze Nike high-tops die oplichten en zich met een druk op de knop aan elkaar kanten - naar verluidt het soort dingen dat iedereen in de Nike Air Max 90 Femme wereld in 2015 zal dragen .
Knopen aan de zijkant van de zool kunnen de spanning van de veters aanpassen of hoe de schoen zich rond de voet wikkelt. Bij synchronisatie met een app - met het hoogste niveau van beveiliging en codering in het achterhoofd - kunnen de kleuren van de schoenen ook op elk moment met een druk op de knop worden gewijzigd.
Het idee is om een ??echte aangepaste pasvorm te hebben voor elke voet. Na verloop van tijd kon de app ook prestatiegegevens Nike Air Presto Mujer verzamelen.Nike is al eerder in het zelf-veterspelletje Nike Air Max 2017 Mujer geweest en kwam drie jaar geleden of zo met schoenen uit die Tinker Hatfield - de legendarische Nike-ontwerper die het concept bedacht zag in de film - genaamd EARL, of electro-adaptieve reactieve vetersluiting.

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests