sschien wel een van de duurste items die Nike

A place for collaboration on the cFIREsim Open Source Javascript project
caicai2017
Posts: 596
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:26 am

sschien wel een van de duurste items die Nike

Postby caicai2017 » Thu Jan 10, 2019 5:18 am

We plaatsen elke schoen in real-world gebruik en een reeks mechanische tests in ons lab om u objectieve en exclusieve gegevens te bieden. Naast het gewicht van een schoen, meten we de dikte van de zool (alles dat tussen je voet en de Adidas Superstar Womens weg zit), hoe goed het schuim je opkweekt en de flexibiliteit van de voorvoet. Dit alles is in aanmerking genomen in onze beoordelingen van elke schoen. In 1989, toen Nike een paar zelfrijzende schoenen uitvond voor Terug naar de Toekomst Deel II, www.montajesavila.es cre?erde het per ongeluk een probleem dat het merk al decennia lang achtervolgde. De schoenen van Marty McFly werkten alleen dankzij filmmagie, maar Nike is al sinds mensenheugenis bezig met het maken van schoenen die zichzelf vetersluiten. Het merk reproduceerde met succes een eenmalige versie van de Air Mags - eigenlijk functionele zelfveterschoenen - en debuted hen in 2016. Een maand later kondigde Nike aan dat de technologie gezien in Back to the Nike Air Max TN Womens Future eigenlijk naar klanten in de vorm van een sneaker van $ 720: de HyperAdapt. Toch was Nike blijkbaar niet tevreden. Gisteren liet Nike Air Max 2017 Womens Nike's CEO Mark Parker weten dat het merk dichterbij dan ooit is bij de toekomst die het zich in 1989 voorstelde: dat schoenen die zichzelf rijgen niet alleen filmmagie zullen zijn, of onbetaalbare verzamelobjecten, maar de norm. Parker zei dat Nike Adidas NMD Womens de HyperAdapt betaalbaarder zal maken en ze in grotere hoeveelheden vrijgeeft. Dat eerste deel is een groot probleem: die 720 dollar HyperAdapts zijn misschien wel een van de duurste items die Nike ooit heeft uitgebracht. Het is echter opmerkelijk dat gewone mensen niet de enige zijn die ze dragen.
Parker liet ook vallen dat atleten de nieuwe HyperAdapts zullen dragen tijdens echte spelacties. Dit is al lang een droom voor de technologie. Rond de release van de eerste versie zei Tiffany Beers, de voormalige productlead van de schoen, dat ze op een dag Nike Air Max 90 Womens Pink echte voordelen voor pro-atleten Nike Air Max 270 Womens zouden kunnen hebben. Neem bijvoorbeeld een NBA-speler: hij vouwt zijn schoen zo strak als hij kan zodat zijn sneakers niet verschuiven wanneer hij snijdt en naar beneden snelt. Het probleem is dat de schoenen tijdens het hele spel, tijdens de tijd op Nike Air Max 2017 Femme de bank of langere pauzes, de strakheid van de boa constrictor behouden. Strakke schoenen zijn een van de redenen waarom deze jongens zulke knoestige voeten hebben - en waarom ze allemaal achter een goede pedicure komen. Hypothetisch kan de HyperAdapt tijdens downtime eenvoudig worden losgemaakt tijdens een game en vervolgens weer gemakkelijk op zijn plaats zitten als dat nodig is.
Er was nog veel meer goed nieuws voor Parker om te delen tijdens de oproep. Niet alleen komen de schoenen die zichzelf vetersluiten naar de massa, maar de winst van Nike is gestegen. Zelfs in het midden Adidas Arkyn Womens van de omzet van het management, aangewakkerd door de giftige bro-cultuur, vindt de Swoosh manieren om inkomsten te genereren - misschien door zichzelf te veranderen in een Nike Air Max 90 Womens enorme speler in de modewereld. Wereldwijde verkopen stegen met 9 procent - waarmee het merk op schema kwam en in 2023 $ 50 miljard omzet bereikte, aldus ESPN-verslaggever Darren Rovell.

Return to “cFIREsim Open Source Project”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests